Stack Manager not doing backups


#1

Stack Manager 53
Windows

Most recent backups: daily on 26 Jan; weekly on 27 Jan. Except I added an hourly backup today with limit of 24 backups and it did 1 around 1:15pm then no more since.


#2

@ctrlaltdavid it will backup if you made changes to your domain


#3

Started my domain today, updated the stack manager.

tested some mesh i made in my domain, it’s still there… But just checked the directory. it seems not to save any backup and if you place entity i would say it’s a change. But no date change on disk.

Directory of …i\AppData\Local\High Fidelity\Stack Manager\resources

2015-06-23  00:41              .
2015-06-23  00:41              …
2014-09-14  20:33               216 config.json
2015-06-22  15:00            18,969 describe-settings.json
2015-06-22  23:06             2,617 models.svo
2015-01-08  23:35                12 models.svo.backup.1
2015-04-09  23:01             1,488 models.svo.backup.daily.1
2015-04-09  00:21             1,223 models.svo.backup.daily.2
2015-04-07  00:09             1,002 models.svo.backup.daily.3
2015-04-06  15:42             1,002 models.svo.backup.daily.4
2015-04-05  15:32               992 models.svo.backup.daily.5
2015-04-03  22:56               992 models.svo.backup.daily.6
2015-04-03  20:35                12 models.svo.backup.daily.7
2015-04-03  22:56               992 models.svo.backup.halfhourly.1
2015-04-03  22:42               996 models.svo.backup.halfhourly.2
2015-04-03  22:24             1,156 models.svo.backup.halfhourly.3
2015-04-03  21:13               178 models.svo.backup.halfhourly.4
2015-04-03  20:35                12 models.svo.backup.halfhourly.5
2015-05-24  15:51             1,681 models.svo.backup.thirtyday.1
2015-04-13  15:25             1,551 models.svo.backup.thirtyday.2
2015-04-03  20:35                12 models.svo.backup.thirtyday.3
2015-05-24  15:51             1,681 models.svo.backup.weekly.1
2015-04-13  15:25             1,551 models.svo.backup.weekly.2
2015-04-10  20:34             1,607 models.svo.backup.weekly.3
2015-04-03  20:35                12 models.svo.backup.weekly.4


#4

@Richardus.Raymaker There’s a bug fix for backups not working on Windows waiting to be merged: https://github.com/highfidelity/hifi/pull/5165 … Unfortunately, merges seem to be a bit backed up at present.


#5

Thanks @ctrlaltdavid now we know it’s a bug.


#6

@Richardus.Raymaker, @Adrian Domain backups on Windows should be fixed now, once you update with the latest assignment client.